Serija To smo što smo stiže na HBO. Reditelj nominovan za Oskara, Luka Gvadanjino, prvi put će preneti svoje jedinstveno kinematografsko umeće na televiziju kroz osam epizoda serije „To smo što smo“ (We Are Who We Are), koja će premijeru imati 15. septembra u 21.00h na HBO-u, a istog dana i na HBO GO-u.

Kroz priču o odrastanju dvoje američke dece koja žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji, serija istražuje prijateljstvo, prvu ljubav i identitet, uvlačeći publiku u sve radosti i patnje tinejdžerskog života. Ovo je priča koja bi mogla da se dešava bilo gde u svetu, ali u ovom slučaju, dešava se u jednom deliću Amerike u Italiji.

U seriji glume Kloi Sevinji, Džek Dilan Grejzer, Alis Braga, Džordan Kristin Semon, Spens Mur II, Skot Meskudi, Fejt Alabi, Frančeska Skorseze, Ben Tejlor, Kori Najt, Tom Mersijer i Sebastijano Pigazi.

Džek Dilan Grejzer igra stidljivog i povučenog četrnaestogodišnjaka Frejzera, koji se seli iz Njujorka u vojnu bazu u Venetu sa majkama Sarom (Kloi Sevinji) i Megi (Alis Braga), koje su obe u američkoj vojsci. Džordan Kristin Semon igra naizgled hrabru i samouverenu Kejtlin, koja živi u vojnoj bazi sa svojom porodicom već nekoliko godina i govori italijanski. U poređenju sa starijim bratom (Spens Mur II), Kejtlin ima prisniji odnos sa ocem Ričardom (Skot Meskudi), ali nema dobru komunikaciju sa majkom Dženi (Fejt Alabi).

Serija je nastala kao koprodukcija HBO-a i Sky-a, a tvorac, izvršni producent, scenarista i reditelj je Luka Gvadanjino. Među izvršnim producentima su i Lorenco Mijeli, Mario Đianani, Elena Rekija, Nik Hol, Šon Konvej i Frančesko Melzi Deril. Paolo Đordano i Frančeska Manijeri su takođe scenaristi uz Gvadanjina.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime