HBO Original serija „Тhe Last of Us“, zasnovana na istoimenoj hvaljenoj video igri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation platforme, imaće premijeru 2023. godine na HBO Max striming platformi i HBO kanalu, a tim povodom objavljen je i zvanični tizer trejler.

„Тhe Last of Us“ se odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Džoel, jedan od preživelih, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, dok prelaze SAD zaviseći jedno od drugog da prežive.

U glavnim ulogama su Pedro Paskal kao Džoel, Bela Ramzi kao Eli, Gabrijel Luna kao Tomi, Ana Torv kao Tes, Niko Parker kao Sara, Mari Bartlet kao Frenk, Nik Oferman kao Bil, Storm Rid kao Rajli, Merl Dendridž kao Marlin, Džefri Pirs kao Peri, Lamar Džonson kao Henri, Kivon Vudard kao Sem, Grejam Grin kao Marlon, Elejn Majls kao Florens, Ešli Džonson i Troj Bejker.

Scenario i izvršnu produkciju potpisuju Kreg Mejzin i Nil Drakman. Serija je koprodukcija sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Kerolajn Štraus, Evan Vels, Asad Kizilbaš, Karter Svan i Rouz Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime