Danas, pre ekskluzivne projekcije na Međunarodnom filmskom festivalu u Stokholmu, SkyShowtime je potvrdio da će serija The Curse biti dostupna za strimovanje od petka, 5. januara. Prvih pet epizoda originalne SkyShowtime serije biće dostupno za strimovanje na dan premijere, a preostalih pet epizoda bit će dostupno u petak, 16. februara.

Beni Safdi i Nejtan Filder su ko-kreatori, ko-scenaristi i izvršni producenti serije The Curse koja govori o Vitni i Ašeru Sigel, mladom bračnom paru koji pokušava da približi koncept ekološkog stanovanja Espanjola zajednici u Nju Meksiku. Njihova nastojanja se dodatno komplikuju kada ekscentrični producent rijaliti programa, Dagi, pokušava da iskoristi njihovu priču. Kako serija odmiče, tako se ovaj par sve više upliće u misterioznu mrežu etičkih i moralnih pitanja, istovremeno pokušavajući da ne ugrozi svoju vezu. U ovoj seriji glavne uloge tumače Ema Stoun (La La Land, The Favourite), Filder (The Rehearsal) i Safdi (Oppenheimer).

Seriju The Curse producirali su SHOWTIME i A24. Ema Stoun je izvršna producentkinja zajedno sa Dejvom Mekarijem i Ali Herting u ime njihove kompanije Fruit Tree.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna cena pretplate za SkyShowtime je 5,99EUR (bez reclama).

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime