Nova petodelna HBO serija „Scene iz braka“ (Scenes From A Marriage), sa Oskarom Ajzakom i Džesikom Častejn u glavnim ulogama, imaće premijeru 13. septembra na HBO GO-u, a prva epizoda biće prikazana na HBO kanalu istog dana u 20.00.

„Scene iz braka“ je adaptacija švedskog klasika Ingmara Bergmana iz 1973. i ponovo preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para. Mira (Džesika Častejn) je samouverena, ambiciozna direktorka tehnološke kompanije koja se u braku ne oseća ispunjeno, a Džonatan (Oskar Ajzak) je predusretljiv i inteligentan profesor filozofije koji očajnički želi da održi njihovu vezu. „Scene iz braka“ prikazuje kompleksnost Džonatana i Mire kao pojedinaca koji postaju svesni da njihov brak nije razorio određeni događaj ili greška, što rezultira radikalno iskrenom serijom koja omogućava gledaocima da prisluškuju privatne razgovore između dvoje ljudi rastrganih između osećanja mržnje i ljubavi.

Scenarista, reditelj i izvršni producent serije je Hagaj Levi („Na terapiji“, „Naši momci“, „Afera“). Ostali izvršni producenti su Majkl Elenberg, Lars Blomgren, Ejmi Hercog, ujedno i koautorka prve i pete epizode, kao i Džesika Častejn, Oskar Ajzak, Danijel Bergman i M. Bler Breard.