Dugoiščekivana nova serija „Razgovori s prijateljima“ (Conversations With Friends), adaptacija debitantskog bestselera Sali Runi, imaće premijeru 3. juna na HBO Max striming platformi, kada u ponudu dolazi svih 12 epizoda. Serija prati Fransis, studentkinju od 21 godine, dok se snalazi u nizu odnosa koji je nateraju da se po prvi put suoči sa sopstvenim slabim tačkama.

Fransis (Alison Oliver) je pronicljiva, bistra i britka. Bobi (Saša Lejn), njena bivša devojka, a sad najbolja prijateljica, samouverena je, otvorena i uverljiva. Iako su raskinule pre tri godine, Fransis i Bobi su nerazdvojne i zajedno izvode poeziju u Dablinu. Na jednom od svojih izvođenja upoznaju Melisu (Džemima Kirk), stariju spisateljicu, koju njih dve opčine. Bobi i Fransis počnu da se druže sa Melisom i njenim mužem Nikom (Džo Alvin), zgodnim, ali povučenim glumcem. Dok Melisa i Bobi otvoreno flertuju, Nik i Fransis se upuštaju u snažnu, tajnu vezu koja ih oboje iznenađuje. Ubrzo afera počinje da testira povezanost između Fransis i Bobi, prisiljavajući Fransis da preispita svoj osećaj sebe i prijateljstvo koje joj je tako drago.

Seriju su režirali Leni Abrahamson i Lijen Velam, u produkciji Element Pictures. Izvršni producenti su Ed Gini, Ema Norton i Endrju Lou za Element Pictures, Rouz Garnet i Tomi Bulfin za BBC, kao i Leni Abrahamson. Ketrin Magi i Džini Igo su producentkinje. Alis Birč, Mark Ohaloran, Medb Mekhju i Suzan Sun He Stanton su adaptirali roman za TV.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime