Serija „Rabbit Hole“ iz CBS Studios, stiže direktno na SkyShowtime platformu od 31. marta – sa premijerom od dve episode, nakon toga, svaka sledeća epizoda će izlaziti jednom nedeljno.

U seriji Rabbit Hole, shvatamo da ništa nije kao što izgleda. Džon Vir (Saterlend), majstor obmane i špijunaže, nalazi se u situaciji u kojoj ga jako uticajni ljudi lažno optužuju za ubistvo.

Pored Saterlenda, u seriji Rabbit Hole glumi dinamična ekipa glumaca u kojoj su Čarls Dens („Game of Thrones”) kao dr Ben Vilson, Meta Golding („Empire”) kao Hejli Vinton, Enid Graham („Mare of Easttown”) kao Žozefin „Jo” Madi, Džejson Batler Harner („Ozark”) kao Valens, Volt Klink („Arctic Circle”) kao Stažista i Rob Jang („Succession”), kao Edvard Hom.

Saterlend je takođe i izvršni producent serije Rabbit Hole. Njegov tim čine pisci i režiseri poput Džona Rekua i Glena Fikara („This Is Us,” „WeCrashed”), Čarlija Gogolaka („The Sinner,” „WeCrashed”), Suzan Bajmel („Designated Survivor”) i Hant Boldvin („Longmire,” „The Closer”).

Usluga SkyShowtime platforme je dostupna direktno preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima i preko veb lokacije: www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e mesečno. SkyShowtime platforma je takođe dostupna preko sledećih partnera za distribuciju na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb sajta.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime