Serija Problem tri tela stiže na Netflix. U pitanju je adaptacija čuvenog naučno fantastičnog romana 3 Body Problem kineskog autora Liu Cikina.

Sada je objavljen prvi trailer, a premijera serije je 21. marta 2024. Fanovi SF žanra su već oduševljeni pa je odbrojavanje do početka prikazivanja počelo.

Ono što je posebno zanimljivo je da na seriji rade koautori Igre prestola Dejvid Beniof i D.B. Vajs. Što je možda dobro, a možda i loše, neki kažu.

Problem tri tela je zapravo prvi roman trilogije – Besede o Zemljinoj prošlosti (Laguna). Napeta priča prati misteriozna ubistva naučnika a fizičar Vang Miao u apstraktnom svetu pokušava da reši – Problem tri tela. A u tom svetu su i recimo Galileo, Njutn, Konfucije, Ajnštajn…

On otkriva i da je cela Zemlja pred velikim izazovima a možda i nestankom.

U ekipi se nalazi više poznatih likova, poput Aleksandra Vua (Prava krv), Marvelove zvezde Benedikta Vonga (Dr. Strejndž) i Cai Čin (Šang-Či i Legenda o 10 prstenova). Tu su i neke poznate face iz Igre prestola.

Trailer već obećava, a kako se radi o jednoj od najpoznatijih serijala u istoriji naučne fantastike, ovo bi moglo da bude vrlo zanimljivo:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime