Hit serija „Normalni ljudi“ (Normal People), zasnovana na bestseleru Sali Runi, stigla je na HBO GO, gde je svih 12 epizoda odmah dostupno za gledanje. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu od 14. decembra u 21.00h.

Radnja prati dirljivu, ali komplikovanu vezu između Merijen i Konela, od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do završetka studija na koledžu Triniti. U školi, on je voljen i popularan, a ona je usamljena, ponosna i zastrašujuća. Međutim, kada Konel jednog dana dođe po svoju majku koja radi kao čistačica u Merijeninoj kući, između dvoje tinejdžera počne da se razvija čudna i neraskidiva veza koju oni odluče da kriju u javnosti. Godinu dana kasnije, oboje studiraju u Dablinu. Merijen je pronašla svoje mesto u ovom novom svetu, ali Konel se drži po strani, stidljiv je i nesiguran. Serija „Normalni ljudi“ prati živote ovo dvoje ljudi, njihove raskide i pomirenja, i istražuje svu složenost intimnosti i mlade ljubavi.

Glavne uloge igraju Pol Meskal i Dejzi Edgar-Džouns, a pridružuju im se Sara Grin i Ajslin Mekgakin. Reditelj nominovan za Oskara, Leni Ejbrahamson, i Heti Mekdonald režirali su po 6 epizoda, a scenario potpisuju Sali Runi, Alis Birč i Mark Orau.

Serija je nominovana za četiri Emi nagrade, među kojima su bile i ona za Najboljeg glumca (Pol Meskal) i Najbolju režiju (Leni Ejbrahamson).

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime