Nova HBO serija „Nemoguće“ (The Nevers) imaće premijeru na HBO GO-u i HBO kanalu u aprilu, kada dolazi šest epizoda. Radnja serije odvija se tokom poslednjih godina vladavine kraljice Viktorije, kada se u Londonu pojavljuju “Odabrani” – grupa ljudi, koju uglavnom čine žene, koja iznenada počinje da pokazuje natprirodne sposobnosti.

Neke od tih sposobnosti su simpatične, a neke zabrinjavajuće. Među Odabranima su Amalija Tru (Lora Doneli), misteriozna, temperamentna udovica i Penans Ader (En Skeli), talentovana mlada izumiteljka. Njih dve su zaštitnice ove nove potlačene klase. One istovremeno pokušavaju da stvore utočište za Odabrane i bore se protiv sila… pa, gotovo svih sila – u želji da naprave prostor za one koje istorija ne može da prihvati.

Pored Lore Doneli i En Skeli, u seriji glume i Olivija Vilijams, Džejms Norton, Tom Rajli, Rošel Nil, Elenor Tomlinson, Ejmi Menson, Pip Torens, Denis Oher, Zakari Momo, Elizabet Berington, Kiran Savar, Ana Devlin, Vajola Pretedžon, Ela Smit, Nik Frost i Ben Čaplin.

Autor i izvršni producent serije je Džos Vedon, a izvršnu produkciju potpisuju i Bernadet Kolfild, Ajlin S. Landres, Dag Petri, Džejn Espenson i Filipa Goslet.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime