Nova humoristička HBO serija „Neko, negde“ (Somebody Somewhere) imaće premijeru 17. januara  na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda biće prikazana na HBO kanalu u 21.30.

I pored prostranih ravnica i prerija, u Kanzasu neko poput Sem Miler može da se oseti sputano. Inspirisana životom komičarke i pevačice Bridžit Everet, serija „Neko, negde“ prati Sem (igra je Everetova), naoko pravu Kanzaskinju koja se u suštini bori da se uklopi u kalup svog rodnog grada. Dok se bori s gubicima i prihvatanjem, pevanje je za Sem spas i vodi je na put na kome otkriva sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali i ne odustaju, i pokazuje da je moguće naći svoje ljude i sopstveni glas. Bilo gde. Negde.

Džef Hiler igra Džoela, čiji se snovi o veri, porodici i vrhunskim kuhinjskim aparatima ruše nakon što se sprijateljio sa Sem. Meri Ketrin Garison je u ulozi Trisi Miler, Semine ogorčene sestre koja je iscrpljena od pokušaja da ispuni očekivanja svog rodnog grada. Deni Mekarti je Rik, Semin neupadljivi zet, a Majk Hagerti glumi glavu porodice, farmera iz Kanzasa Eda Milera. U ostalim ulogama su Mari Hil, Džon Hadson Odom, Hajdi Johaningmajer i Džejn Brodi.

Kreatori i izvršni producenti serije su Hana Bos i Pol Turin. Bridžet Everet je među izvršnim producentima serije, uz Kerolajn Štraus, Džeja Duplasa, Marka Duplasa, Mel Eslin, Patriciju Brin i Tajlera Romarija. Scenaristi su Hana Bos, Pol Turin i Patricija Brin, a reditelji Džej Duplas i Robert Koen.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime