Serija Kormoran Strajk: Smrtonosno bela stiže na HBO. Privatni detektiv Kormoran Strajk se vraća u seriji „Kormoran Strajk: Smrtonosno bela“ (C. B. Strike: Lethal White), koja će premijeru imati 21. januara na HBO GO-u. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu tokom marta.

Mladić koji pati od psihoze, Bili Najt, dolazi u kancelariju Kormorana Strajka i razotkriva priču o ubistvu dečaka koji je udavljen pre mnogo godina, a čiji je Bili bio svedok. Strajka istovremeno unajmljuje ministar vlade, Džasper Čizvel, da istraži Bilijevog brata, Džimija Najta, koji ga ucenjuje. Dok Strajk i njegova partnerka Robin pokušavaju da otkriju kako su ova dva slučaja povezana, Robin se tajno infiltrira u Donji dom parlamenta. Međutim, Robinin privatni život pati, a njen odnos sa Metjuom je ugrožen zbog njene posvećenosti Strajku i poslu. Istovremeno, Strajk ima svoje probleme, devojku koja priznaje da ga voli i bivšu ženu Šarlot koja je trudna i ponovo se vraća u njegov život.

Glavne uloge igraju Tom Berk i Holidej Grejndžer, a Suzan Tali je režirala sve četiri epizode. Scenario potpisuje Tom Edž, koji je istovremeno jedan od izvršnih producenata uz Rut Kenli Lec, Dž. K. Rouling i Nila Blera. Serija je zasnovana na bestselerima Dž. K. Rouling, koje je napisala pod pseudonimom Robert Galbrajt.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime