Glumica i pevačica Zendaja igra glavnu ulogu u novoj HBO seriji „Euforija“ (Euphoria), koja će premijerno biti prikazana 17. juna u 21.00h na HBO kanalu, a istog dana će prva epizoda doći i u HBO GO ponudu. Nove epizode biće emitovane ponedeljkom u istom terminu, kada će biti dostupne i na HBO GO-u.

„Euforija“ je drama o odrastanju koja iskreno i sa empatijom istražuje svet tinejdžera, njihove žurke prepune droge i svakodnevni život ispunjen anksioznostima. Serija prati 17-godišnju Ru Benet (Zendaja), zavisnicu koja je nedavno izašla sa odvikavanja i pokušava da pronađe smisao u životu. Njen život se dramatično menja kada upozna Džuls Von, transrodnu devojku koja se nedavno doselila u grad, nakon što su joj se roditelji razveli. Kao i Ru, Džuls pokušava da pronađe svoje mesto u svetu. Deo Ruinog društva čine i njeni prijetelji iz škole, Nejt Džejkobs, sportista čiji problemi sa agresivnošću maskiraju njegovu seksualnu nesigurnost; Medi Perez, Nejtova devojka sa kojom stalno raskida; Kris Mekej, fudbalska zvezda koja se posle srednje škole teško navikava na koledž; Kesi Hauard, koju progone seksualni skandali iz prošlosti; Leksi Hauard, Kesina mlađa sestra i Ruina racionalna drugarica iz detinjstva; i Ket Hernandez, tinejdžerka koja je svesna svog tela i voli da istražuje seksualnost.

Pored Zendaje, u seriji glume i Mod Apatou, Angus Klaud, Erik Dejn, Aleksa Demi, Džejkob Elordi, Barbi Ferera, Nika King, Storm Rid, Hanter Šejfer, Aldži Smit i Sidni Svini.

Autor serije i scenarista svih epizoda je Sem Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i reper Drejk, Fjučer da Prins, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lihtenštajn, Ron Lešem, Dafna Levin, Tmira Jardeni, Mirit Tuvi, Joram Mokadi, Geri Lenon i Džim Klevervajs, kao i konsultanti Skot Tarner Šofild i Džeremi O. Haris. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem i Dafna Levin.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime