Premijera treće sezone najgledanije poljske serije iz HBO Europe produkcije „Čopor“ (Wataha, aka. The Pack) biće 6. decembra, kada će prva epizoda biti dostupna u HBO GO ponudi i emitovana na HBO kanalu u 20.00.

Na samom početku treće sezone, pogranična policija zadrži dvojicu migranata koji pokušavaju da prebegnu iz Poljske u Ukrajinu. Prateći njihov trag, Rebrov naiđe na mesto zločina. Cela zemlja je u šoku zbog ovog zverskog ubistva. Markovski otvara istragu, dok Rebrov traži pomoć od tužiteljke Doboš, sumnjajući da ovaj slučaj krije nešto više. Doboš se nerado vraća u planine Beščadi jer je njena karijera u Varšavi krenula uzlaznom putanjom. Rebrov se još jednom suočava za zastrašujućom dilemom. On je ponovo pogranični policajac, ali prošlost ga i dalje proganja. Nije svima drago što ga ponovo vide. Mnogi ga još uvek smatraju sumnjivim likom koji radi na ivici zakona. Nepoznata ličnost se pojavljuje na radaru – to je Tatjana Barkova, nova šefica ukrajinskih krijumčara.

Šestodelnu treću sezonu režirale su Olga Čajdas i Kasja Adamik, dok scenario potpisuju Pjotr Žimanek, Kataržina Tibinka i Marta Žimanek. U glavnim ulogama su Lešek Lihota, Aleksandra Poplavska, Andžej Zijelinski, Pjotr Zuravski i Evgenija Akremenko.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime