Serija Betvumen stiže na HBO Go. Kejt Kejn uleće na ulice Gotama kao Betvumen, naoružana strašću za pravdom i rešena da se bori protiv najezde kriminala u gradu. Zasnovana na DC likovima, nova serija “Betvumen” (Batwoman) donosi Rubi Rouz u glavnoj ulozi, kao i Rejčel Skarsten, Megan Tendi, Nikol Kang, Kamrusa Džonsona, Elizabet Anvajs i Dagreja Skota. Ova akciona drama će biti dostupna na HBO GO-u od 15. oktobra, kada dupla epizoda dolazi u ponudu. Nakon toga će nove epizode stizati na nedeljnom nivou. Premijera na HBO 3 kanalu biće 22. decembra u 21.00h.

Tri godine nakon Betmenovog misterioznog nestanka, Gotam je grad bez nade. Bez Osvetnika sa plaštom, policiju Gotam Sitija su okupirale i nadjačale kriminalne bande. Tu je i Džejkob Kejn, direktor firme za privatno obezbeđenje “Krous” (Vrane), jedine institucije koja sada štiti grad naoružanim i obučenim policajcima. Pre mnogo godina, Džejkobova prva žena i ćerka stradale su u unakrsnoj vatri kriminalnih bandi u Gotamu. On je tada poslao svoju jedinu preživelu ćerku, Kejt Kejn, daleko od Gotam Sitija radi njene bezbednosti. Nakon otpuštanja iz vojne službe zbog nečasnog ponašanja i višegodišnje brutalne vojne obuke, Kejt se vraća kući kad banda po imenu “Alisa u zemlji čuda” izvrši napad na njenog oca i njegovu firmu za obezbeđenje, kidnapujući jednu od njihovih najboljih policajki, Sofi Mur.

U nameri da pomogne svojoj porodici i gradu, Kejt će morati da postane nešto što njen otac prezire – mračni vitez osvetnik. Uz pomoć saosećajne polu-sestre, Meri, i veštog Luka Foksa, sina Lušesa Foksa, tehnološkog gurua kompanije Vejn enterprajzis, Kejt Kejn nastavlja stopama svog nestalog rođaka, Brusa Vejna, u ulozi Betvumen.

Više o serijama pročitajte na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime