Nova HBO serija „Beli lotos“ (The White Lotus), imaće premijeru 12. jula na HBO GO-u, a prva epizoda će istog dana biti emitovana na HBO kanalu u 20.00h.

Majk Vajt („Prosvetljena“) je tvorac ove šestodelne serije, društvene satire čija se radnja odvija u ekskluzivnom hotelu na Havajima. Glavne uloge tumače Mari Bartlet, Koni Briton, Dženifer Kulidž, Aleksandra Dadario, Fred Hečinger, Džejk Lejsi, Britni O’Grejdi, Nataša Rotvel, Sidni Svini i Stiv Zan, a serija prati sedmodnevni odmor raznih hotelskih gostiju, dok se opuštaju i podmlađuju u ovom raju. Međutim, kako dani prolaze, ovi naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i sama destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

Među zaposlenima u hotelu Beli lotos su izbirljivi menadžer Armond (Mari Bartlet), kojem život kreće nizbrdo nakon iznenadne traume, kao i racionalna menadžerka spa centra Belinda (Nataša Rotvel), koju jedan zahtevni gost uplete u emotivni vrtlog. Među gostima je porodica Mosbaher, koju čine uspešna direktorka Nikol (Koni Briton), koja svoju porodicu tretira kao neposlušne zaposlene, njen suprug Mark (Stiv Zan), koji se suočava sa neugodnim zdravstvenim problemom i kompleksom inferiornosti, njihov sin Kvin (Fred Hečinger), gejmer koji se prvi put upoznaje sa blagodetima prirode, njihova ćerka Olivija (Sidni Svini) i njena prijateljica Pola (Britni O’Grejdi), sarkastične studentkinje britkog jezika. Zgodni, povlašćeni Šejn Paton (Džejk Lejsi) je tu sa svojom lepom suprugom Rejčel (Aleksandra Dadario). Šejn i Rejčel se u novom okruženju sve bolje upoznaju i počinju da se javljaju sumnje, a u trenutku kada ih Šejnova nametljiva majka Kiti (Moli Šenon) iznenadi posetom, njihov bajkoviti medeni mesec počinje da se raspada. Za kraj, tu je i Tanja Mekvojd (Dženifer Kulidž), bogata, nestabilna žena koja se oporavlja od majčine smrti, dolazi sama u hotel, traži ljubav i očajnički joj je potrebna masaža.

U gostujućim ulogama pojavljuju se Moli Šenon, Džon Gris, Džolin Perdi, Kekoa Kekumano i Lukas Gejdž. Autor, scenarista i reditelj serije je Majk Vajt, koji je istovremeno i jedan od izvršnih producenata uz Dejvida Bernarda i Nika Hola. Koproducent je Mark Kamin. Serija je snimana na ostrvu Maui.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime