Serija Bekstvo je nova polusatna humoristička HBO serija scenaristkinje i producentkinje Viki Džouns, „Bekstvo“ (Run), a imaće premijeru 13. aprila u 21.30h na HBO kanalu, dok istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.

Sa Merit Vever i Domnalom Glisonom u glavnim ulogama, „Bekstvo“ je mešavina romantične komedije i trilera. Serija govori o Rubi Ričardson (Vever), ženi koja napušta život u predgrađu da bi evocirala uspomene iz prošlosti sa svojim dečkom sa koledža, Bilijem Džonsonom (Glison). Njih dvoje su pre 17 godina sklopili pakt da ukoliko jedno od njih pošalje poruku sa tekstom „BEKSTVO“ i dobije isti odgovor, oni će ostaviti sve, sastati se u Njujorku na stanici Grand central i zajedno proputovati Ameriku.

Među gostujućim zvezdama se u seriji pojavljuje i dobitnica Emija i Zlatnog globusa Fibi Voler Bridž, u ulozi Lorel, žene koju Rubi i Bili upoznaju tokom svog putovanja. Rič Somer igra Rubinog muža, Tamara Podemski policijsku detektivku, a Arči Pandžabi je Fiona, Bilijeva bivša asistentkinja.

Pored Viki Džouns, među izvršnim producentima su i Fibi Voler Bridž, Dženi Robins, Kejt Denis, Emili Lio i Oliver Roskil.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime