Nova Showtime serija u režiji Bena Stilera „Bekstvo iz Danemore“ (Escape At Dannemora) stiže na HBO GO 19. novembra, nakon čega će svakog ponedeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda. Premijera na HBO kanalu biće 7. decembra u 20.00h, a nove epizode će biti emitovane petkom u istom terminu. U glavnim ulogama su oskarovci Benisio del Toro i Patriša Arket, kao i talentovani glumac nominovan za Zlatni globus Pol Deno.

“Bekstvo iz Danemore” je zasnovano na neobičnom bekstvu iz zatvora u državi Njujork, u leto 2015. godine, koje je pokrenulo masovnu poteru za dvojicom osuđenih ubica. Njima je u bekstvu pomogla udata radnica zatvora koja je sa obojicom muškaraca bila u vezi mesecima. Benisio Del Toro glumi osuđenika Ričarda Meta, umetnički nastrojenog, ali zastrašujućeg zatvorenika koji osmišljava bekstvo. Patriša Arket glumi Tili Mičel, suprugu i majku koja nadzire krojačnicu u zatvoru i ulazi u seksualnu vezu sa obojicom muškaraca, da bi na kraju pristala da sakrije sečiva testere u zamrznutim pljeskavicama i pomogla im da pobegnu. Pol Deno glumi Dejvida Sveta, osuđenog ubicu policajca koji možda gaji iskrena osećanja prema Tili i nerado postaje partner u zaveri Ričarda Meta.

Pored toga što je režirao svih sedam epizoda, Ben Stiler je istovremeno i jedan od izvršnih producenata serije, uz Breta Džonsona i Majkla Tolkina koji potpisuju scenario.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime