Nova serija „Beba“ (The Baby) imaće premijeru 25. aprila na HBO Max striming platformi, a prva epizoda će istog dana biti emitovana na HBO kanalu u 21.30h. Ova horor komedija, nastala u HBO i Sky koprodukciji, predstavlja mračno, duhovito i sirovo ispitivanje majčinstva, iz perspektive majke koja to ne želi da bude.

Mišel de Svart glumi 38-godišnju Natašu, koja je besna jer svi njeni najbliži prijatelji imaju bebe. Kada neočekivano dobije sopstvenu bebu, njen život se dramatično menja. Kontrolišuća, manipulativna, ali neverovatno slatka beba pretvara Natašin život u nadrealni horor šou. Dok otkriva prave razmere smrtonosne prirode ove bebe, Nataša pravi sve očajnije pokušaje da je se reši. Ona ne želi bebu. Ali beba definitivno želi nju.

U seriji takođe glumi Amira Gazala kao gospođa Ivs, 70-godišnja enigma koja poslednjih pedeset godina živi u svom automobilu i čini se da je svugde gde je beba, kao i Amber Grapi u ulozi Natašine mlađe sestre Bobi, dečje mađioničarke koja bi najviše od svega volela da bude roditelj, da daje i prima ljubav. U ostalim ulogama su Patris Najambana, Šinejd Kjuzak, Švorn Marks, Isi Sati, Tanja Rejnolds, Sejan Sarvan, Karl Dejvis i Divijan Ladva.

Autorke serije su Sijan Robins Grejs i Lusi Gajmer. Izvršne producentkinje su Džejn Federstoun, Karolin Štraus, Naomi de Per, Sijan Robins Grejs i Nikol Kasel. Izvršna koproducentkinja je Kejti Karpenter, a producentkinja je Lusi Gajmer. Režiju potpisuju Nikol Kasel, Stejsi Greg, Faraz Šarijat i Ela Džouns. Scenaristkinje

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime