Nova serija „Anđela Blek“ (Angela Black), s glumicom Džoen Frogat u glavnoj ulozi, imaće premijeru 26. oktobra na HBO GO-u. Opisana kao hičkokovski triler, serija prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njen život uđe osoba koja je izbaci iz koloseka, preokrene njeno postojanje i izazove niz neizbežnih posledica.

Život Anđele Blek izgleda idilično: lepa kuća u predgrađu Londona, posao volonterke u azilu za pse, dvojica prelepih sinova i harizmatičan i vredan muž, Oliver (Mihil Haušman). Međutim, ispod ove fasade srećnog porodičnog života, Anđela (Džoen Frogat) je žrtva porodičnog nasilja. Dok živi zatočena u vezi iz koje ne može da pobegne, Anđeli se iznenada obraća Ed (Semjel Adevunmi), privatni istražitelj, koji joj razotkrije Oliverove najmračnije tajne. Suočena sa zastrašujućim činjenicama o svom mužu, Anđela je potpuno zatečena. Može li zaista da veruje Edu? I može li da napusti ovaj nesrećan život i konačno se oslobodi Olivera?

„To je vrlo emotivna priča. Postoje triler momenti, ima iznenađenja i preokreta. Ali u osnovi, ovo je priča u kojoj smo bili jako investirani u lik Anđele, čak više u odnosu na sve što smo napisali. Zaista se poistovećujete i razumete ovaj lik i želite da otkrije sebe. Mi, kao publika, saosećamo toliko duboko sa njenim ponovnim otkrivanjem onoga što je tera da želi da živi svoj život i traži sreću. Nadamo se da će ljudi uživati, iako u tom smislu nije uvek ugodno putovanje, ponekad ga je prilično teško gledati. Ali nadamo se da će imati katarzičan emocionalni uticaj“, podelili su Hari i Džek Vilijams, autori i izvršni producenti serije.

„Mislim da je jako važno da se televizijska drama bavi osetljivim temama. U karijeri sam se bavila nekolicinom i stalo mi je do toga jer osećam da drama i zabava mogu biti prozor u temu o kojoj publika možda nikada nije razmišljala ili joj možda nikada nije bila na radaru“, rekla je Džoen Frogat.

Seriju „Anđela Blek“ režirao je Kreg Vivejros. Autori i izvršni producenti su Hari i Džek Vilijams, Kristofer Erd i Sara Hamond.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime