SkyShowtime je danas potvrdio datum izlaska potpuno nove kriminalističke triler serije A Town Called Malice. Ova burna i složena dramska serija stiže na SkyShowtime platformu u petak, 12. maja. Prve tri epizode biće odmah dostupne, a nove epizode biće dostupne za strimovanje svake naredne nedelje.

Radnja se odigrava ranih 80-ih u regiji Kosta del Sol, na plaži prepunoj klubova i palmi. A Town Called Malice prati Lordove, porodicu sitnih kriminalaca iz južnog Londona, koji odlaze u Španiju da bi profitirali od neočekivanog dobitka – i da bi izbegli policiju u važnoj istrazi ubistva. Sa Džekom Rouanom, Džejsonom Flemingom, Martom Plimpton i Tahirom Šarif u glavnim ulogama, eksplozivna porodična triler saga nastala je u koprodukciji studija Vertigo Films, Rogue State i Sky Studios.

Porodicu Lord predvodi Džejson Fleming (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) kao Albert Lord, Džek Rouan (Born to Kill) kao Džin Lord, Tahira Šarif (The Haunting of Bly Manor) kao Sindi Karter, Džinova devojka i Marta Plimpton (Mass, The Good Wife) kao Mint Ma, kojoj će se pridružiti članovi šire porodice Dagrej Skot (Ever After, Mission: Impossible 2) kao ujka Toni, Leks Šrapnel (Captain America) kao Leonard Lord, Danijel Šarman (Fear the Walking Dead, Medici) kao Keli Lord, Džordž Žak (The Third Day: Autumn) kao Entoni Lord i Eliza Batervort (The Last Kingdom) kao Karli Lord.

Najpametniji, ali zanemaren, najmlađi sin, Džin (Rouan) i njegova neustrašiva verenica, Sindi (Šarif) beže u Španiju da bi izbegli hapšenje nakon što su jedva preživeli borbu bandi. Par se brzo nalazi u društvu lokalnih kriminalaca i od tada nevolje ne prestaju da ih prate. Kada im se ostali Lordovi pridruže na Kosta del Sol, porodica shvati da je ovo zlatna prilika da povrate staru slavu – na veliku ljutnju Džina i Sindi, koji imaju potpuno drugačiji plan. Muzika koja dominira serijom A Town Called Malice je u stilu 80-ih.

Nik Lav (Bulletproof, The Sweeney) je vodeći scenarista. Saradnici na scenariju su i Melisa Bubnic, Džon Džekson, Liz Lejk i Met Evans. Glavni režiser je Džejmi Donahju, a producent serije je Endi Nobl.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e. Takođe, u ponudi je probni period od sedam dana.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime