Showtime je najavio novu satiričnu polusatnu seriju komičara Saše Barona Koena. Poznat po stvaranju čitave zbirke kultnih scena i zapaljivih likova, Saša Baron Koen se vraća televiziji nakon više od decenije, kao scenarista i reditelj serije „Who is America?“. Proteklih godinu dana se radilo na ovoj seriji od sedam epizoda, koja prati raznolike pojedince iz sveta politike i kulture, od ozloglašenih do nepoznatih, koji nastanjuju tu jedinstvenu zemlju. Vest je saopštio Dejvid Nevins, predsednik i direktor kompanije Showtime Networks Inc.

Prva epizoda će premijerno biti dostupna na HBO GO-u u nedelju, 15. jula, nakon čega će svakog ponedeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda. Premijera na HBO 3 kanalu biće u septembru.

“Saša je genije za komediju, čija drskost, hrabrost i inventivnost vas šokiraju“, izjavio je Nevins. „On je vodeći provokator našeg vremena, ali ne samo zato što želi da stvori te „zeznuo sam te“ trenutke. Iza te složene slike stoji iskrena želja da se dođe do istine o ljudima, mestima i politici. Niko ne ume da napravi pometnju kao Saša Baron Koen, i biće fascinantno posmatrati reakcije u svetu nakon premijere serije „Who is America?“.

Seriju „Who is America?“ je kreirao Saša Baron Koen, a pored njega su među izvršnim producentima i Entoni Hajns, Tod Šulman, Endrju Njuman, Den Mejzer i Adam Loit.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime