Biografski filmu o životu Kurt Cobaina snimiće kompanija Universal Pictures prema knjizi ‘Heavier Than Heaven’ (Teže od neba) koju je napisao Charles R Cross, dok se procenjuje da je budžet filma oko 50 miliona dolara.

Ucitavanje slike je onemoguceno

Izvor blizak Courtney Love je rekao za The Mirror: “Govorkalo se da bi Kirsten Dunst mogla da se pojavi u filmu, ali se Courtney stvarno divi Scarlett i već joj je poslala kontakt kako bi što pre potpisala ugovor. Courtney je čak kopirala izgled Scarlett kada je bila u Londonu na događaju Fashion Rocks. Ona želi najboljeg glumca koji će uraditi njen portret – ona će stalno biti na snimanju i davaće Scarlett i Ryan-u savete o tome kako je izgledalo kada ste deo najozloglašenijeg para od perioda Sid i Nancy. Biće eksplozivno”.

Cross je napisao knjigu 2001. godine na osnovu preko 400 intervjua kao i na osnovu ekskluzivnog pristupa dnevniku, beleškama i tekstovima pesama Kurt Cobain-a. Mnogi su Cross-a optužili da je napisao verziju priče Courtney Love, a ovu teoriju podržava činjenica da Dave Grohl i Cobain-ova majka nisu dali svoj doprinos u sastavljanju ove knjige.

Courtney Love i njen advokat Howard Weitzman će biti izvršni producenti filma.

Ryan Gosling je do sada igrao u filmovima ‘Pukotina’, ‘Half Nelson’, ‘Stay’, ‘The Notebook’, ‘Lars and the Real Girl’ dok je poznata po ulogama u filmovima ‘Izgubljeni u prevodu’, ‘Prestiž’, ‘Crba Dalija’, ‘In Good Company’, ‘Scoop’, ‘The Island’, ‘Match Point’.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime