lg

Ryan Gosling i Scarlett Johansson kao Kurt i Courtney

Prema navodima lista The Mirror glumac Ryan Gosling trebalo bi da tumači vođu sastava Nirvana, Kurt Cobain-a, dok bi Courtney Love trebalo da tumači glumica Scarlett Johansson. Prema pisanju ovog lika Courtney Love je odlučila da bi ovi glumci trebalo da se pojave u biografskom filmu o Kurtu pod nazivom 'Heavier Than Heaven'.

Biografski filmu o životu Kurt Cobaina snimiće kompanija Universal Pictures prema knjizi ‘Heavier Than Heaven’ (Teže od neba) koju je napisao Charles R Cross, dok se procenjuje da je budžet filma oko 50 miliona dolara.

Ryan Gosling i Scarlett Johansson kao Kurt i Courtney

Izvor blizak Courtney Love je rekao za The Mirror: „Govorkalo se da bi Kirsten Dunst mogla da se pojavi u filmu, ali se Courtney stvarno divi Scarlett i već joj je poslala kontakt kako bi što pre potpisala ugovor. Courtney je čak kopirala izgled Scarlett kada je bila u Londonu na događaju Fashion Rocks. Ona želi najboljeg glumca koji će uraditi njen portret – ona će stalno biti na snimanju i davaće Scarlett i Ryan-u savete o tome kako je izgledalo kada ste deo najozloglašenijeg para od perioda Sid i Nancy. Biće eksplozivno“.

Cross je napisao knjigu 2001. godine na osnovu preko 400 intervjua kao i na osnovu ekskluzivnog pristupa dnevniku, beleškama i tekstovima pesama Kurt Cobain-a. Mnogi su Cross-a optužili da je napisao verziju priče Courtney Love, a ovu teoriju podržava činjenica da Dave Grohl i Cobain-ova majka nisu dali svoj doprinos u sastavljanju ove knjige.

Courtney Love i njen advokat Howard Weitzman će biti izvršni producenti filma.

Ryan Gosling je do sada igrao u filmovima ‘Pukotina’, ‘Half Nelson’, ‘Stay’, ‘The Notebook’, ‘Lars and the Real Girl’ dok je poznata po ulogama u filmovima ‘Izgubljeni u prevodu’, ‘Prestiž’, ‘Crba Dalija’, ‘In Good Company’, ‘Scoop’, ‘The Island’, ‘Match Point’.

1 comment on “Ryan Gosling i Scarlett Johansson kao Kurt i Courtney”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *