Možda smatrate da vrlo dobro poznajete ovu legendarnu priču, ali još nikad dosad niste videli ovakvog Robina Huda.

Puna napetih akcionih scena, ova adaptacija predstavlja legendu kao mračnog i kompleksnog junaka haotičnog grada koji očajnički vapi za vlastitim herojem. Ovo je akciona pustolovina za naše doba i Robinova prva pobuna protiv korumpiranog kraljevstva s napetim bitkama, odličnom koreografijom scena borbe, odanim prijateljstvima i bezvremenom romansom.

Glumačku postavu predvodi Taron Egerton, a njegov Robin je savremeni ratnik iz sena. Možda se rodio kao privilegovani lord Loksli, ali vratio se iz rata kao veteran koji je izgubio sve, uključujući i jedinu ženu koju je ikad voleo, Marian (Eve Hewson). Pomoću Arapina Džona (Jamie Foxx), svog bivšeg neprijatelja, preuzeo je novi alter ego kao maskirani osvetnik čija meta su, u potrazi za pravdom, moćnici.

Mit o Robinu Hudu prepričava se neprestano tokom poslednjih 800 godina, uporedo sa velikim društvenim promenama. Još od 15. veka , kad su se Robin i njegova družina prvi put pojavili u nizu balada kao odmetnici koji se bore za potlačene stanovnike Notingema , Robin Hud nadahnuo je mnoge priče, romane i filmove, a svaka adaptacija prilagodila je njegovu priču svom vremenu.

Film Robin Hud: Početak u bioskope dolazi u četvrtak 29. novembra.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime