Šesta sezona nagrađivane animirane hit serije „Rik i Morti“ (Rick and Morty) imaće premijeru 5. septembra na HBO Max striming platformi, kada u ponudu stiže prva epizoda.

Serija u Adult Swim produkciji prati briljantnog naučnika sociopatu, Rika Sančeza, koji živi sa porodicom svoje ćerke Bet i stalno vodi nju, zeta Džerija, unuku Samer i unuka Mortija u raznorazne intergalaktičke avanture. Glavnim likovima glasove daju glumci Džastin Rojland, Sara Čok, Kris Parnel i Spenser Gramer. Autori i izvršni producenti serije su Den Harmon i Džastin Rojland.

Pred premijeru šeste sezone, fanovi širom sveta pozvani su da učestvuju u uzbudljivoj #WORMAGEDDON avanturi koja oživljava ovu animiranu hit seriju dvostruko nagrađenu Emijem. U pitanju je globalna “epizoda uživo” i potraga za blagom gde se, suočeni s pretnjom potpunog globalnog uništenja, udružuju heroji i anti-heroji serije. Između uništenja citadele na kraju pete i početka šeste sezone, nova pretnja sleće na Zemlju u obliku tajanstvenog vanzemaljskog crva koji namerava da preuzme planetu.

Aktivacija sadrži 14 prilagođenih scena koje prikazuju destruktivni put crva i objedinjuju omiljene likove iz serije. Fanovi su pozvani da se pridruže lovu i pronađu tragove kako bi otkrili devet skrivenih lokacija u zemljama širom sveta. Prvi koji pronađe svaku skrivenu lokaciju biće na licu mesta nagrađen zlatnom Rikovom glavom u prirodnoj veličini. Fanovi ovde mogu pronaći detalje i pravila o tome kako da učestvuju u globalnoj potrazi za blagom.

Prva aktivacija predstavljena je u Meksiku. Dostižući sve kontinente osim Antarktika, spektakularne nove prilagođene scene biće razotkrivane gotovo svaki dan sve dok se #WORMAGEDDON ne završi globalnom premijerom šeste sezone.

Serija „Rik i Morti“ pogledana je više od 10 milijardi puta širom sveta, putem linearnih kanala, digitalno i putem striminga. Sve sezone serije dostupne su ekskluzivno na HBO Max striming platformi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime