Ova nova dokumentarna serija prati Silvestera Stalonea, nominovanog za Oskara, njegovu ženu Dženifer Flavin Stalone i njihove ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet

Prve dve, od ukupno osam epizoda biće dostupne za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 2. oktobra, a sve druge epizode biće dostupne svakog ponedeljka. Nova dokumentarna serija The Family Stallone, predstavlja Silvestera „Slaj” Stalonea, nominovanog za Oskara®, njegovu ženu Dženifer Flavin Stalone i njihove ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet.

Nakon što je igrao neke od najlegendarnijih likova u istoriji kinematografije, Silvester Stalone, triput nominovan za Oskara®, spreman je da kamere ovekoveče njegovu ulogu koju smatra najvećom u životu, a to je uloga oca. Ova nova serija, koja prati Staloneove tri ćerke, ženu i njega lično, pruža nam direktan uvid u jednu od najpoznatijih porodica Holivuda.

Upoznaj The Family Stallone:

• Silvester Stallone: Za ostatak sveta, on je čovek-legenda, ali svojim ćerkama, on je samo tata. Dok u bioskopima ređa komercijalne hitove, kod kuće je posvećen građenju budućnosti i podizanju tri nezavisne i ambiciozne žene.
• Dženifer Flavin Stalone: Rođena i odrasla u El-Eju, Dženifer je uspešna poslovna žena i suvlasnica velnes brenda Serious Skin Care.
• Sofija Stalone: Najstarija od tri sestre Stalone ne želi da krene očevim stopama i da bude glumica. Iako Sofija trenutno, zajedno sa sestrom Sistinom, vodi podkast Unwaxed, ona još uvek pokušava da nađe svoj put u životu i usredsređuje se na ono što voli.
• Sistin Stalone: Glumica i manekenka Sistin se upušta u novu karijeru rediteljke i trenutno radi na svom prvom dugometražnom filmu.
• Skarlet Stalone: Najmlađa od sestara Stalone i poslednja koja odlazi od kuće, Skarlet se seli u vlastiti stan po polasku na koledž. Još od detinjstva, ona je bila rešena da krene očevim stopama i postane glumica, i sada se pojavljuje uz Silvestera u njegovoj novoj seriji Tulsa King, koja je takođe dostupna ekskluzivno na SkyShowtime platformi.