Raja i poslednji zmaj je novi Disney crtani film. A sada stiže i prvi trailer. Raya and the Last Dragon je priča o devojci ratnici koja kreće na pohod kako bi pronašla poslednjeg zmaja.

Njen dom je u opasnosti a jedini način da ga spasi je ako pronađe zmaja.

Od reditelja Dona Hola (Don Hall), dobitnika nagrade Oskar za animaciju Grad heroja (2014.) stiže uzbudljiva avantura inspirisana ljudima i kulturom jugoistočno Azije.

Radnja filma “Raja i poslednji zmaj” smeštena je u čarobnom gradu Kumandru, gde su ljudi i zmajevi živeli zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Sve je na usamljenoj ratnici Raji, da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da zauvek zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Prema rečima producentkinje Osnat Shurer Kumandra je izmišljena zemlja naseljena drevnim civilizacijama koji su poštovali mitske zmajeve zbog njihove moći i mudrosti. Priča istražuje teme jedinstva i druženja, posebno značaj zmajeva u azijskoj kulturi.

Premijera filma je zakazana za 21. mart 2021 godine. Pogledajte i oduševite se:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime