“Snimanje bi trebalo da počne na proleće, a Djordjev scenario je odličan. Prvu “javnu probu” njegovog filma imaćemo na mojim koncertima, u “Spensu” 29, i u Centru “Sava” 30. decembra” rekao je Šerbedžija.

On je upravo završio snimanje filma “The Eye” sa glumicom Džesikom Albom i “The Code” režiserke Mimi Leder sa Antonijom Banderasom i Morganom Frimenom.

“Mimi Leder je vrlo posebna i interesantna žena. Frimen je apsolutno fantastičan gospodin i divan glumac. Džesika Alba je ne samo lepa, već i sjajna, talentovana glumica. Producenti su jako zadovoljni filmom”, kaže Šerbedžija.

Poseban entuzijazam Šerbedžija pokazuje prema filmu “Točka bez povratka”, koji režiser Igor Galo namerava da snimi kao rimejk klasika jugoslovenske kinematografije “H-8” Nikole Tanhofera iz 1958. godine.

Drama o sudaru kamiona i autobusa na autoputu Zagreb-Beograd u kome gine polovina putnika, Galo namerava da prebaci u predratnu 1990. godinu.

Na koncertima “Rade Šerbedžija i prijatelji” u Novom Sadu i Beogradu, gost i nekadašnji gitarista makedonskog rok sastava Leb i sol Vlatko Stefanovski.

Šerbedžiju prati istarski Livio Morosin bend, sa kojim je glumac snimio album “Orihi, orihi”. Medju gostima su muzičari Jure Ivanušić, Moma Nikolić i grupa Apsolutno romantično.

Sa pop pevačicom Majom Tatić Šerbedžija će otpevati duet, za koji je nedavno u Los Andjelesu snimljen spot. Šerbedžijin stari prijatelj, sarajevski kantautor Kemal Monteno, takodje će se pojaviti na bini.

“Dolazim da se susretnem s domaćom publikom, koja mi pomaže da napunim baterije, koliko pesmom, toliko i poezijom” ističe Šerbedžija.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime