U noći između 10. i 11. decembra u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center biće prvi put u Srbiji prikazan film u high frame rate tehnologiji. Čast da bude prvenac pripala je filmu reditelja Pitera Džeksona „Hobit: Bitka pet armija“ 3D čije će se scene na velikom platnu smenjivati u brzini od 48 slika u sekundi (umesto 24).

 

Karte za projekciju filma „Hobit: Bitka pet armija“ 3D, zakazanu za 11. decembar od 00:05h su već u prodaji. Posetioci bioskopa Cineplexx ujedno imaju jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu čak sedam dana pre početka prikazivanja u svetu.
 
U trećem nastavku filma, odlučujuća bitka u Srednjoj zemlji se vodi ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime