Prva fotka iz filma Top Gun: Maverick

Počelo je snimanje i već se radujemo

Tom Cruise je upravo objavio prvu fotku sa snimanja filma Top Gun: Maverick. Znate, nastavka kultne akcije iz 1986. godine, čija produkcija je upravo počela.

Glumac je sliku objavio na Twitteru i napisao Day 1. Iznad slike piše i tekst „Feel the need“, odnosno „Oseti potrebu“. Ako ste zaboravili to je referenca na originalni film u kome Maverick i njegov kopilot Goose kažu da „osećaju potrebu za brzinom“.

Tu je i Tom obučen u pilotsku uniformu ispred borbenog aviona F-18 Super Hornet koji koriste američke vazduhoplovne snage.

Poručnik Pete Mitchell poznatiji kao Maverick nosi svoje prepoznatljive aviator naočare a ima i kacigu sa istom šarom kao u prvom filmu. Dakle biće dosta referenci na prvi deo i to je sjajno.

Ranije je Cruise već najavio da bi radnja mogla da se dešava u moderno doba, iako to nije potvđeno. Zapravo, moglo bi da bude recimo da zovu veterana kada moderna tehnologija poput dronova zakaže u najgorem trenutku.

Premijera filma je 12. jula 2019. godine a režira ga Joseph Kosinski koji je sa Cruisom već radio na filmu Oblivion. A to je odlična preporuka. Podsetite se te atmosfere:

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *