Princeza Leia ipak neće digitalno oživeti

U novim Ratovima zvezda

Producenti Ratova zvezda objavili su da neće digitalno oživeti Carrie Fisher.

Carrie Fisher umrla je u decembru od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvezda vratila u sedmom nastavku, biće je i u osmom čije je snimanje završeno u julu. „Epizoda 8“, koja treba da se prikazuje krajem godine biće poslednji deo u kome se pojavljuje glumica, ističe se u saoštenju Lucasfilma (Disney).

„Našim fanovima garantujemo da Lucasfilm ne namerava da digitalno oživi Carrie Fisher kao Princezu Leiu“, rekli su producenti.

„Carrie Fisher je bila i uvek će ostati članica porodice Lucasfilma. Ona je bila naša princeza, naš general i najvažnije, naša prijateljica“, naglasili su i dodali da i dalje žale zbog njene smrti.

Poslednji film sage Ratova zvezda „Rogue One“ koji je počeo da prikazuje prošle godine je digitalno oživeo britanskog glumca Petera Cushinga, koji je umro 1994. a tumači lik Grand Moff Tarkina, koga je glumeo u prvoj epizodi serije 1977. godine.

Inače, po pisanju američke štampe, Princeza Leia je trebalo da ima značajnu ulogu u scenariju za Epizodu 9. Ali će se to sasvim jasno, menjati…

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *