Princ Harry štiti devojku (iz serije Suits)

Saopštenje iz Palate je presedan u istoriji

Upravo se dogodio pravi presedan u istoriji. Britanska palata je u saopštenju stala u zaštitu devojke Princa Harryja. I to zbog internet omalovažavanja, rasizma i mizogonije. Nikada do sada se nije desilo ništa slična.

Palata je preko javnog saopštenja potvrdila da je Harry već neko vreme u vezi sa američkom glumicom Meghan Markle, koja zbog nove ljubavi ima velikih problema sa medijima. Princ je osudio napad medija na njen život i privatnost i izrazio žaljenje jer nije u stanju da je zaštiti.

U saopštenju se navodi da je par u vezi nekoliko meseci i da nije u redu da Markle bude podvrgnuta takvom tretmanu. Navodi se i da princ retko reaguje na ovakve stvari, ali dešavanja od prošle nedelje su „prešla granicu“.

U poslednjih nekoliko dana brojni mediji su pisali o 35-godišnjoj glumici koja je najpoznatija po ulozi Rachel Zane u TV drami Suits.

„Njegova djevojka Meghan Markle bila je predmet zlostavljanja i uznemiravanja. Neki su je stavljali na naslovnu stranu, dok su drugi na njen račun pisali seksističke i rasističke komentare. Njena majka se bori s fotografima kako bi došla do ulaznih vrata, pozivala je policiju jer su novinari i fotografi pokušavali da uđu u njen dom. Bivšem dečku Meghan Markle novine su nudile mito za priču, bombardovali su svakog njenog prijatelja i saradnika“, stoji u saopštenju.

Dodaje se i da je 32-godišnji princ zabrinut za sigurnost svoje devojke, kao i da je veoma razočaran što nije u stanju da je zaštiti.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *