Prijatelji 2020 stižu. Legendarna serija Friends konačno dobija nastavak i sve je zvanično potvrđeno. Sada možete da dišete.

Svih šest glavnih aktera ( Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry ) su se okupili i zajedničku sliku podelili na Instagramu. Evo je:

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed

Uz to su napisali i da se TO DEŠAVA! A to je dugo najavljivani, negirani i očekivani nastavak serije.

Prijatelji 2020

Samo nekoliko meseci posle 25og rođendana serije, glumci su najavili nastavak. Prijatelji 2020 će biti snimljeni u formi posebnog specijala koji će biti prikazan na HBO Max. Dakle, kod nas verovatno na HBO i HBO Go, ali nemamo zvaničnu potvrdu još uvek.

Sve bi trebalo da bude premijerno prikazano u maju. Verovatno će u pitanju biti jedna epizoda srednje dužine, ali ni to se još uvek ne zna.

“Pretpostavljam da bismo ovo mogli da nazovemo trenutkom kada smo se svi zajedno okupili – ponovno smo zajedno sa Davidom, Jennifer, Courteney, Mattom, Lizom i Matthewom” rekao je Kevin Reilly prvi čovek zadužen za sadržaje u HBO Max.

“Postao sam svestan Prijatelja kada je bio u vrlo ranim fazama karijere i kada sam dobio priliku da radim na seriji mnogo godina kasnije oduševio sam se kad sam shvatio da je ona popularna iz generacije u generaciju.”

Reilly kaže da će ponovno okupljanje preneti stari duh serije i povezati stare i nove fanove.

Originalna serija Friends (Prijatelji) je emitovana od 1994 do 2004 godine i to u preko 100 zemalja. Čak i danas je jedan od najpopularnijih sadržaja na Netflixu, koji je navodno platio oko 100 miliona dolara za pravo da je godinu dana ima na streaming servisu. Snimljeno je ukupno 23 epizoda.

Više o temi serije pročitajte na linku.

1 KOMENTAR

Comments are closed.