U sredu, 6. septembra sa početkom u 20 časova, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke i Ušće Shopping Centrom, biće održana svečana premijera trećeg nastavka kultne komedije „ Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3“.

Omiljena komedija koju su generacije obožavale, scene koje su nas više puta nasmejale do suza i koje se i danas prepričavaju, donosi nam nove avanture porodice Portokalos koje se moraju doživeti na velikom platnu.

Uz zagarantovani bioskopski provod i uživanje u filmu koji će vas u isto vreme nasmejati, zabaviti i raznežiti, tokom premijerne večeri publika će imati priliku da doživi miks autentičnih grčkih ukusa, boja, zvukova i energije. Kutak kakav se nalazi samo na čarobnom grčkom ostrvu biće idealno mesto da napravite fotografije i uspomene na ovo veče. Magični ukusi jedne od najlepših kuhinja na svetu dodatno će ulepšati druženje tokom premijerne večeri a ukoliko vas povedu muzika i atmosfera, ne ustručavajte se da spontano zaigrate sirtaki-

Zahvaljujući Helenskoj fondaciji za kulturu i taverni Piatakia najsrećniji gledaoci filma će izaći iz bioskopske sale sa vrednim i lepim poklonima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime