Potomci serija, nastavak kultnog ostvarenja Vampirski dnevnici stiže 26. oktobra na HBO Go. Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci iz “Vampirskih dnevnika” (Vampire Diaries) i “Prvobitnih” (The Originals) očarali su publiku širom sveta, a sada stižu „Potomci“ (Legacies), nova serija koja govori o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Svakog petka će nova epizoda biti dostupna na HBO GO, a premijera na HBO kanalu biće u januaru.

Veliko porodično nasleđe koje su ostavili „Vampirski dnevnici“ i „Prvobitni“ nastavilja se u ovoj uzbudljivoj novoj drami i seriji Potomci. Ovoga puta glavni junaci su ćerka Klausa Majklsona, 17-godišnja Houp Majklson; blizanci Alarika Salcmana, Lizi i Džozi Salcman; i ostali tinejdžeri koji u Školi Salvatore za mlade i nadarene odrastaju na veoma nekonvencionalan način, učeći da postanu najbolje verzije sebe… uprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade veštice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele da budu – ili zlikovci za koje su predodređeni?

Danijel Rouz Rasel tumači ulogu Houp Majklson, u kojoj se već oprobala u seriji „Prvobitni“, dok će se Metju Dejvis ponovo naći u ulozi Alarika Salcmana. Uloge bliznakinja Lizi i Džozi Salcman pripale su Dženi Bojd i Kejli Brajant.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime