Drugog vikenda u junu mesecu u bioskopima Cineplexx će se održati Cineplexx porodični dan uz pretpremijerno prikazivanje najnovije animirane 3D avanture „Kako da dresirate svog zmaja 2“. Svi posetici bioskopa Cineplexx Delta City, Ušće Shopping Center i Kragujevac Plaza će imati priliku da učestvuju u tematskim aktivnostima specijalno pripremljenim za njih u subotu, 14. juna od 12 do 17 časova.

Uzbudljivo drugo poglavlje epske trilogije “Kako da dresirate svog zmaja” vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili. Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.


 
Predrag Vasić, Danica Maksimović, Aleksandar Srećković – Kubura i Marko J. Kon predstavljaju samo deo ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma i tako pozajmila glas glavnim junacima, dok režiju potpisuje Milan Antonić.

U periodu od 12 do 17 časova mališani će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu inspirisano zmajevima, dok će posetioci u Ušće Shopping centru moći da se druže sa glumačkom ekipom. Uz svaku kupljenu kartu posetioci dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“ i „Lili“, kao i poklon vaučer sa popustom od 20% na kupovinu u prodavnicama Beba Kids-a.

Pored najnovije animirane avanture „Kako da dresirate svog zmaja 2“ na repertoaru bioskopa će biti i popularni, filmski 3D hitovi „Tvrd orah“, „Rio 2“ i „Kuća velikog mađioničara“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime