Poklanjamo karte za X MEN, sreda, Dom sindikata, 20.15 sati. Pošaljite vaše ime i prezime na mail [email protected]

 

Zahvaljujući rezultatima prvog vikenda na svetskim bioskopskim blagajnama film,,X-men: Dani buduće prošlosti”  dospeo je na prvo mesto sa zaradom od 261.78 miliona dolara. Dosadašnji X-men filmovi ostvarili su zaradu od 500 miliona dolara u svetu, ali izgleda da će ovaj nastavak o mutantima superherojima oboriti rekorde.

 

Film ,,X-men: Dani buduće prošlosti” prevazišao je na top listi gledanosti sve filmove iz X-men franšize, i potisnuo ,,Avatar” kao film studija ,,20th Century Fox” koji je imao najveće globalno otvaranje ikada.

U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi. Novi nastavak kultne filmske sage „X-men” okupio je neverovatnu glumačku ekipu: Hju Džekmana, Majkla Fasbendera, Dženifer Lorens, Džejmsa Mekavoja, Hali Beri, Ijana Mekelena i mnoge druge.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime