Ljubitelji bioskopa na otvorenom biće u prilici da vide premijerno u sredu 16. jula uzbudljivo ostvarenje „Planeta majmuna: Revolucija“ na Košarkaškim terenima Crvene zvezde na malom Kalemegdanu u 21h. Karte za premijeru filma „Planeta majmuna: Revolucija“ mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara od srede 9. jula. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci će dobiti besplatne kokice na premijeri filma.

 

Poklonici „sedme umetnosti“ uživaće u intrigantnoj priči o poreklu fiktivnog univerzuma Planete majmuna. Kako je prethodni deo „Planeta majmuna: Početak” oborio sve rekorde gledanosti širom sveta pre tri godine, logično je bilo da studio „Twentieth Century Fox” pripremi uzbudljiv nastavak.

 „Planeta majmuna – Revolucija” prikazuje da nakon decenije od pojave smrtonosnog virusa koji je desetkovao ljudski rod situacija nije nimalo sjajna. Zajednica genetski modifikovanih majmuna, koje predvodi  šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti. 

Novo ostvarenje u serijalu „Planeta majmuna” snimano je na otvorenom posebnom tehnologijom i 3D kamerama i predstavlja jedan od najambicioznijih filmova koji je snimljen na taj način. Zahvaljujući prvim pretpremijernim projekcijama, kritičari širom sveta film „Planeta majmuna: Revolucija“ nazivaju „instant klasikom“ i daju mu najviše ocene.

U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna, reditelj filma „Planeta majmuna: Revolucija“ Met Rivs, okupio je glumačke zvezde Geri Oldmana, Džejsona Klarka, Keri Rasel i Endija Serkisa.

Nakon premijere u Beogradu, publika u zemlji biće u prilici da vidi film „Planeta majmuna: Revolucija“ u 2D i 3D tehnici od 17. jula u bioskopima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime