Premijera „Plaćenika“, novog filma Silvestera Stalonea sa Džetom Lijem, Džejsonom Stejtamom, Dolfom Lundgrenom, Mikijem Rurkom u ulogama pripadnika specijalne jedinice na tajnom zadatku zakazana je za sredu, 25. avgust, u 20:15h, u multipleksu „Kolosej“.
 
 „Plaćenici“ su već drugi vikend prikazivanja prvi na listi gledanosti u Americi. U toku 10 dana prikazivanja ovaj film zaradio je 64,9 miliona dolara. Povodom premijere jednog od najočekivanijih filmova ove godine na platou ispred tržnog centra „Ušće“, sa početkom u 19h,  biće izveden i nesvakidašnji performans koji će dočarati atmosferu i junake „Plaćenika“.
 
U ovom performansu, inspirisanom filmom, ekipa profesionalnih padobranaca iz padobranskog kluba „Fenix“ spustiće se iz aviona na plato ispred tržnog centra „Ušće“ noseći zastavu sa simbolom Plaćenika. Na platou će im se pridružiti i profesionalni speleolozi iz Speleološkog odseka Beograda, koji će se, koristeći svoju opremu, spustiti sa zgrade tržnog centra, kao i bodibilderi iz kluba „Muscle Planet“ koji će na plato stići vozilima „Land Rover“. Okupljeni, ovi profesionalci uputiće se u bioskopsku salu multipleksa „Kolosej“ i tako obeležiti početak prikazivanja filma „Plaćenici“ u domaćim bioskopima. Početak performansa zakazan je za 19h na platou ispred tržnog centra „Ušće“.

 

Domino Magazin i Megacom i danas poklanjaju 5 DVD filmova najbržim čitaocima povodom premijere filma Plaćenici.

Pitanje za danas je: U kojoj zemlji je sniman film "Plaćenici?"

 

Petoro čitalaca koji pošalju tačan odgovor na nagrade @ dominomagazin.com dobijaju nagrade.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime