Reditelj Piter Džekson priznao je u intervjuu, koji je nedavno dao za “Hollywood Reporter”, da je razmišljao o tome da se podvrgne hipnozi. Cilj hipnoze bio bi da zaboravi Gospodara prstenova kako bi te filmove pogledao kao obični gledalac.

“Kad smo radili filmove Gospodar prstenova, uvek sam osećao kao da sam onaj nesrećnik koji ne može da pogleda film kad tek dođe u bioskop. Ja bih, do početka snimanja, u te filmove već bio uronjen pet ili šest godina”, objasnio je oskarovac.

“To što ne mogu da ih pogledam kao svi ostali za mene je predstavljalo velik gubitak. Ozbiljno sam razmišljao da odem kod tipa za hipnoterapiju da me hipnotiše pa da zaboravim filmove i ono što sam radio u proteklih šest ili sedam godina da bih u tim filmovima mogao da uživam”, dodao je slavni reditelj napomenuvši da je čak kontaktirao slavnog britanskog “mentalista i iluzionista” Derena Brauna.

Džekson je napomenuo i da će moći bezbrižno da uživa u gledanju Amazonove serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći. Amazon ga je, objasnio je, pozvao na saradnju na seriji. Čak su mu rekli da će mu poslati scenario, ali se onda više nikad nisu javili. izvor: index,b92

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime