Volt Dizni studio vam predstavlja prvi trejler za film "Pepeljuga" (CINDERELLA). Dugometražni, igrani film inspirisan dobro poznatom bajkom, oživeće vanvremenske slike Diznijevog remek-dela iz 1950. u ovom vizuelnom spektaklu za nove generacije. Kejt Blanšet, Lili Džejms, Ričard Maden i Helena Bonam Karter igraju glavne uloge u filmu “Pepeljuga“, reditelja Keneta Brane.

 

Trejler publici predstavlja Lili Džejms („Downton Abbey“) u ulozi slavne Pepeljuge, prelepe mlade žene nežnog duha koja, uprkos surovosti i maltretiranju koje doživljava od maćehe i njenih ćerki, ostaje pozitivna i postojana. Takođe, trejler donosi i prve slike oskarovke Kejt Blanšet („Plavi jasmin“) u ulozi zle maćehe, Ričarda Madena („Igra prestola“) u ulozi zgodnog, pametnog i pažljivog princa, i jedinstvenu staklenu cipelicu. Cipelicu je kreirala trostruka dobitnica Oskara, kostimografkinja Sendi Pauel („Avijatičar“), a izradio je Swarovski i predstavlja fantastično umetničko delo.

  Priča filma „Pepeljuga“ prati zgode i nezgode mlade Ele (Lili Džejms) nakon što se njen otac, trgovac, oženi drugom ženom posle smrti Eline majke. Pošto žarko želi da podrži svog voljenog oca, Ela će dočekati novu maćehu (Kejt Blanšet) i njene ćerke Anastasiju (Holidej Grejndžer) i Drizelu (Sofi Mekšera) raširenih ruku. Ali kad Elin otac neočekivano premine, ona će se naći u milosti i nemilosti ljubomorne i surove nove porodice. Pošto je postala ništa više od obične sluškinje prekrivene pepelom i zlobno prozvana Pepeljuga, Ela je lako mogla da izgubi nadu. Međutim, uprkos zlobi kojom je okružena, Ela je odlučna u tome da ispoštuje reči svoje majke na samrti da „bude hrabra i ljubazna“. Ona neće očajavati i neće prezirati one koji se loše ponašaju prema njoj. A onda će jednog dana upoznati očaravajućeg mladića u šumi. Ne znajući da je on zapravo princ, već šegrt u palati, Ela će pomisliti da je našla srodnu dušu. Njena sreća će se možda napokon promeniti kad palata pošalje otvorenu pozivnicu za sve dame da dođu na bal, jer će se Ela ponadati da će opet videti šarmantnog Kita (Ričard Maden). Međutim, njena maćeha će joj zabraniti da prisustvuje balu i bezobrazno će joj pocepati haljinu. Ali, kao i u svakoj dobroj bajci, pomoć stiže u vidu dobre prosjakinje (Helena Bonam Karter) koja će se pojaviti sa bundevom i par miševa i promeniti Pepeljugin život zauvek.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime