Peaky Blinders šesta sezona stiže a snimanje samo što nije počelo. Znamo još detalja. Prva epizoda šeste sezone ove hit serije nazvana je Black Day, objavio je Anthony Byrne na društevnim mrežama, što je obradovalo mnoge fanove. Znamo da je serija do sada imala novog reditelja za svaku od sezona, ali je Byrny bio najaktivniji.

Iz ekipe najavalju da ih dosta ljudi kontaktira i žele uloge. Brad Pitt, Snoop Dogg, A$AP Rockya i mnogi drugih. Ali i to je nepoznanica kao i mnogo toga vezanog za nastavak ove veoma, veoma popularne serije.

“Tommy mora pokazati strpljenje, smirenost, mora igrati dugu igru. On se bori sa svojim instiktima a znamo da želi da ubije Mosleyja, ali kako kada je svestan da ne može. Mora da se bori sam sa sobom, što je i najteže,” rekao je Byrne ističući da je sve ovo pokazatelj koliko je scenarista Steven Knigt sjajan.

Scenarista je rekao da je završio šestu sezonu, koja je najbolja do sada. Ova izjava zaintrigirala je ljubitelje, koji će jedva dočekati proleće iduće godine kada se najavljuje nastavak serije, koja je počela da se emituje sada već davne 2013. godine. To je jedan od najvećih hitova BBC. Po epizodi seriju je gledako 2,38 miliona gledatelja.

Snimanje novih epizoda počinje uskoro u Liverpulu i Škotskoj.