Ozark sezona 3 stiže na Netflix. I to su fenomenalne vesti. Sada je objavljen prvi tizer i datum premijere treće sezone jedne od boljih serija poslednjih godina.

Ozark sezona 3

Od poslednjeg nastavka je prošlo godinu i po dana i to je dosta, ali Ozark se konačno vraća. Najzad ćemo saznati šta se desilo sa porodicom Byrde, pristojnim ljudima i peračima novca za mafiju u slobodno vreme na Ozark jezerima u Američkom srednjem zapadu i Misuriju.

U snimku koji je Netflix objavio vide karte i žetoni, što bi verovatno trebalo da znače da će kazino konačno proraditi. Odnosno da će Marty uspeti da pokrene mašineriju pranja novca za narko kartel.

Radnja se dešava šest meseci posle događaja iz druge sezone, a Jason Bateman je i dalje u glavnoj ulozi. Tu su i Laura Linney kao Wendy i njihova deca, narko kartel i dobri stanovnici Ozarka.

“Marty želi da sačuva status kvo. Ali uz pomoć Helen i vođe narko kartela Omara Navarra, Wendy planira širenje. A kada njen brat Ben dođe u grad nastaje haos”, piše u sinopsisu radnje treće sezone koji je objavio Netflix.

Ozark sezona 3 premijera će biti 27. marta kada će se sve epizode naći na streaming servisu.

Dobra vest je da se genijalna Julia Garner takođe vraća svojoj ulozi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime