Novi nastavak super popularnog serijala X-Men Origins: Wolverine upravo se snima u Australiji i na Novom Zelandu. Producenti su predstavili prvu fotografiju sa snimanja, a u glavnoj ulozi je ponovo Hju Džekmena kao Volverin.

Hju Džekmen vraća se ponovo ulozi koja ga je proslavila – Volverin je divlja borbena mašina koja ima zapanjujuće isceliteljske moći, čelične kandže i ispunjen je iskonskim besom. U filmu X-Men Origins: Wolverine priča se vraća unazad i posvećena je Volverinovoj istovremeno nasilnoj i romantičnoj prošlosti, njegovom kompleksnom odnosu sa Viktorom Kridom i pretećem „Weapon X“ programu. Na svom putu Volverin će se boriti sa mnogim mutantima, kako poznatim, tako i nepoznatim, a pojaviće se i nekoliko legendi iz X-Men univerzuma koji se dugo očekivao.

Režiser je Gevin Hud (Nezvanična istraga, Tsotsi), a film potpisuje 20th Century Fox. X-Men Origins: Wolverine je u bioskopima 30. aprila 2009. godine.

1 KOMENTAR

  1. Aaaaaaaaaaaaaa……jedva cekam…….napokon…..jedan od najboljih Marvelovih likova ponovo na velikom ekranu……nijedan od do sada snimljenjih filmova me nije razocarao…..pa od ovog ocekujem mnogo…….april 2009…….vredi cekati…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime