Novi X-Men

Počelo snimanje X-Men Origins: Wolverine

Novi nastavak super popularnog serijala X-Men Origins: Wolverine upravo se snima u Australiji i na Novom Zelandu. Producenti su predstavili prvu fotografiju sa snimanja, a u glavnoj ulozi je ponovo Hju Džekmena kao Volverin.

Hju Džekmen vraća se ponovo ulozi koja ga je proslavila – Volverin je divlja borbena mašina koja ima zapanjujuće isceliteljske moći, čelične kandže i ispunjen je iskonskim besom. U filmu X-Men Origins: Wolverine priča se vraća unazad i posvećena je Volverinovoj istovremeno nasilnoj i romantičnoj prošlosti, njegovom kompleksnom odnosu sa Viktorom Kridom i pretećem „Weapon X“ programu. Na svom putu Volverin će se boriti sa mnogim mutantima, kako poznatim, tako i nepoznatim, a pojaviće se i nekoliko legendi iz X-Men univerzuma koji se dugo očekivao.

Režiser je Gevin Hud (Nezvanična istraga, Tsotsi), a film potpisuje 20th Century Fox. X-Men Origins: Wolverine je u bioskopima 30. aprila 2009. godine.

1 comment on “Novi X-Men”

  1. Aaaaaaaaaaaaaa……jedva cekam…….napokon…..jedan od najboljih Marvelovih likova ponovo na velikom ekranu……nijedan od do sada snimljenjih filmova me nije razocarao…..pa od ovog ocekujem mnogo…….april 2009…….vredi cekati…

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *