‚Alita: Borbeni anđeo’’, film Roberta Rodrigeza i Džejmsa Kamerona koji jedva čekamo, ima novi trejler u kome ćemo videti kakva nas vrhunska akcija čeka 14. februara 2019. godine.

Baziran na seriji stripova Jukita Kišira, Alita: Borbeni anđeo je priča o kiborgu po imenu Alita koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok je sa druge strane njen drug Hugo, koji želi da joj pomogne da vrati uspomene. Kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode Gvozdeni grad napadnu Alitu u želji da je kontrolišu, ona se bori i pokušava da spasi svoje prijatelje, porodicu i svet u kome je odrasla.

Zvezda filma ‚‚Maze runner’’ Rosa Salazar uz par specijalnih efekata postaje junakinja krupnih očiju i neverovatnih moći po imenu Alita.

Rodrigez, poznat po filmovima ‚‚Sin City’’, ‚‚Desperado’’, ‚‚From Dusk till Dawn’’ i ‚‚Machete’’, režira ovaj film uz pomoć Džejmsa Kamerona koji je napravio čuvenog ‚‚Avatara’’.

Novi trejler koji nam otkriva malo više o ovoj uzbudljivoj naučno-fantastičnoj akciji možete pogledati u nastavku.