Novi singl Emeli Sande je pesma "Here it comes", koja najavljuje najnovije ostvarenje oskarovca Denija Bojla, film "Trans". Muziku za ovaj psihološki triler komponovao je Rik Smit, član grupe "Underworld" a na albumu su se našla i druga poznata imena: Mobi, britanski sastav UNKLE, Kirsti Mekgi, a jednu od numera otpevala je i Rozario Doson, koja igra glavnu ulogu u filmu "Trans".

Poslušajte singl: 


 

 

Deni Bojl i Rik Smit imaju dugu istoriju saradnje, od kultnog filma "Trainspotting", preko "Plaže" do impresivne ceremonije Otvaranja Olimpijskih igara 2012, na kojoj im se pridružila i Emeli Sande. Rik Smit se opredelio za ponovnu saradnju sa Emeli Sande jer je prepoznao vezu između muzike popularne pevačice i lika koji Rozario Doson igra u filmu "Trans".

"Trans" prati Sajmona, trgovca umetničkim delima  koji se udružuje sa kriminalnom bandom kako bi ukrali sliku vrednu milione dolara. Nakon što je, usred velike pljačke, pretrpeo udarac u glavu, Sajmon se budi sa izgubljenim pamćenjem. Kako bi pronašao izgubljenu sliku, on se udružuje sa hipnotizerom. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.

Glavne uloge u filmu igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario Doson, a u domaće bioskope "Trans" stiže 25. aprila. Pogledajte trejler za film:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime