lg

Novi Betmen film – prvi trejler

Prvi trejler filma “Mračni vitez” (The Dark Knight) u kome se ponovo udružuju reditelj Kristofer Nolan i glumac Kristijan Bejl u ulozi Betmena, biće premijerno prikazan u ponedeljak, 17. decembra.

U filmu “Mračni vitez” Betmen pojačava svoju borbu protiv kriminala. Uz pomoć poručnika Džima Gordona i okružnog tužioca Harvija Denta, Betmen namerava da rasturi preostale zločinačke organizacije koje haraju ulicama grada. Ovo partnerstvo se pokazuje kao efektno, ali oni uskoro postaju plen u vladavini haosa koju započinje zločinački genije u usponu stanovnicima Gotama poznat kao Džoker.

Pogledajte novosti u rubrici FILM!

Hit Ledžer (“Planina Broukbek”) glumi Džokera, a Aron Ekhart glumi okružnog tužioca Harvija Denta. Megi Gilenhal se pridružuje ekipi u ulozi Rejčel Dos. Iz filma “Betmen počinje” tu su Gari Oldman kao poručnik Džim Gordon; Oskarovac Majkl Kejn (“Život nema pravila”) kao Alfred; i Oskarovac Morgan Frimen (“Devojka od milion dolara”) kao Lusijus Foks.

Nolan režira film po scenariju koji je napisao sa svojim bratom Džonatanom Nolanom. Film je zasnovan na likovima iz stripova izdavača DC Comics a lik Betmena stvorio je Bob Kejn.
“Mračni vitez” će u našim bioskopima početi da se prikazuje od 24. jula, 2008. godine.

2 thoughts on “Novi Betmen film – prvi trejler”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *