Nove serije na HBO

Trust i Bari stižu u martu

Na HBO u martu stižu dve nove serije koje bi mogle da vas zanimaju.

Nakon što pogledate novu seriju Trust u režiji fantastičnog Denija Bojla zapitaćete se koliko zapravo značite svojoj porodici, a Bari će vas uveriti da nikad nije kasno za promenu karijere, čak i ako ste plaćeni ubica.

Bari (Barry) premijeru ima 26. marta i svakog ponedeljka stiže po jedna nova epizoda.

Koscenaristi Bil Hejder i Alek Berg predstavljaju osam epizoda serije „Bari“ o bivšem marincu (Hejder), koji radi kao sitni plaćenik na Srednjem zapadu. Usamljen i nezadovoljan životom, nerado putuje u Los Anđeles da bi ubio nekoga, ali završava tako što pronalazi srdačno društvo u grupi nestrpljivih optimista na losanđeleskoj pozorišnoj sceni. U seriji glume i Henri Vinkler kao Džin Kazino, energični profesor glume, Stiven Rut kao Fuks, čovek koji Bariju ugovara ubistva, Sara Goldberg kao Sali, glumica u usponu koja je Barijeva karta za ulaz na losanđelesku pozorišnu scenu, Entoni Karigan kao Noho Henk i Glen Flešer kao Goran Pazar, čečenski gangster.

I Trust stiže istog datuma, a priča se dešava 1973. u Rimu, kada mafija otima mladog Getija i zatraži milionsku otkupninu za njega.

Koja to bogata porodica ne bi platila da im se vrati njen voljeni član? „Trust“ prikazuje mladićeve muke koje je pretrpeo dok je bio u rukama otmičara, koji ne shvataju zašto niko ne želi njihovog zarobljenika. Italijanska policija misli da je reč o neslanoj šali i odbija da istražuje slučaj. Polov otac je izgubljen u heroinskoj izmaglici u Londonu i ne želi da se javi na telefon. Polov deda – verovatno najbogatiji čovek na svetu – povukao se u tjudorski dvorac u engleskoj prirodi, zajedno sa pet ljubavnica i kućnim ljubimcem lavom. Zauzet je. Samo Polova majka može da pregovara sa sve očajnijim otmičarima. Ali problem je u tome što je ona švorc.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *