Najozbiljniji i možda najbolji projekat Bena Stilera do sada, „Tajni život Voltera Mitija“, iskrena, dirljiva i duhovita priča o sanjaru koji se otiskuje u avanturu i konačno počinje da živi svoje snove, od 4. januara jeu domaćim bioskopima.

 

On je jedan od onih ljudi kojima ćete se nasmešiti, ali nikada nećete razgovarati sa njima. Tajno je zaljubljen u koleginicu i živi životom bez mnogo uzbuđenja. Ali, Volter Miti ima veoma bogatu maštu, i život kojim živi dok sanjari ne može da se uporedi sa onim što mu se dešava na javi. Kada promene u kompaniji ugroze i njegov posao i posao žene koju voli, poći će na putovanje koje će prevazići sve njegove fantazije. Videti svet. Upoznati i osetiti druge ljude. To je smisao života, naučiće Volter Miti.
 
Ulogu Voltera Mitija tumači Ben Stiler, njegovu koleginicu Šeril, u koju je tajno zaljubljen, igra Kristen Vig. U filmu se pojavljuju i Šon Pen, Adam Skot, Širli Meklejn i drugi.
 
„Volter Miti nije čudak ni ekcentrični individualac, i nisam želeo tako da ga predstavim“, kaže Ben Stiler o svom junaku. „On toliko dugo potiskuje svoje snove i osećanja da ih je postao potpuno nesvestan, ali kada počinje da zaista živi svoje snove, više nema potrebe da sanja“, dodaje reditelj i glavni glumac ove duhovite avanture.
 
Zvezda filma „Deveruše“, Kristen Vig, kaže da je i njen život u ranim dvadesetim promenila jedna avantura slična onoj kroz koju prolazi Volter Miti. „Otišla sam u Indiju i putovala naokolo 3 meseca. Bilo mi je potrebno da malo izađem iz svog svakodnevnog života, da istražim svet i razmislim o tome šta želim u životu“, kaže Vig.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime